divendres, 8 de maig del 2009

SANT FELIU NO ESTÀ EN VENDA - FIRA 2009


Sant Feliu no està en venda!

Els propers 9 i 10 de maig a Sant Feliu de Llobregat i en el marc de la Fira de Primavera, tindrà lloc una "Fira d'entitats locals". Aquest projecte compta amb la participació i la col·laboració de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes (FAVV), la Plataforma Aire Net, la Coordinadora d'oposició a la modificació del PGM, l'Assemblea Popular, Salvem Mas Lluí, Mas Lluí Sostenible, Shambala i Sant Feliu Respon, entre altres.

Aquesta "fira alternativa" agrupa algunes entitats que estan treballant en lluites locals i que han cercat una fórmula per poder tenir presència durant la Fira de Primavera, ja que la proposta comercial que planteja l'Ajuntament obliga a les associacions a assumir els costos dels estands, que volten els 700 euros.

Veient doncs, que l'Ajuntament de Sant Feliu no estava disposat a permetre la presència d'aquestes entitats si no assumien els costos dels estands firals i front la incapacitat econòmica de les associacions, aquestes van decidir coordinar-se per dur a terme una "fira alternativa" on les principals lluites locals tinguin presència i es puguin realitzar activitats, exposicions, repartir informació, i donar-se a conèixer a la ciutadania.

Per tant durant el cap de setmana de la Fira Comercial, els proper 9 i 10 de maig, al carrer Pi i Margall cantonada amb Passeig Bertrand, es podrà trobar una mostra de les reivindicacions de moltes entitats locals que volen un Sant Feliu més sostenible, participatiu i democràtic. Perquè Sant Feliu cal dir-ho ven alt, malgrat el consistori no ho vulgui sentir; Sant Feliu no està en venda!!

Us hi esperem!