diumenge, 2 de maig del 2010

NEIX EL CEPA-Sant Feliu !!!

Neix el CEPA-Sant Feliu
El passat mes de març es va consolidar la creació del Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA) a Sant Feliu de Llobregat.
El CEPA és una associació ecologista i científica que treballa sense ànim de lucre i al marge de les institucions polítiques. Actualment compta amb un elevat nombre de socis. La seu principal és a Molins de Rei i té altres grups locals i territorials a Barcelona, Sant Just Desvern, la Conca de Barberà i ara a Sant Feliu de Llobregat.
Els seus objectius són la defensa de la natura i del medi, el foment de la recerca de tecnologies més sostenibles, així com la difusió d’informació ecologista i la promoció d’iniciatives d’educació ambiental.
En el moment en el que ens trobem es fa necessària la presa de consciència del deteriorament de l’entorn i la posada en marxa d’instruments que dotin de visió crítica i apostin per l’ecologisme de debò. Per aquest motiu es fa necessària la presència d’una associació com el CEPA al nostre municipi.
El CEPA Sant Feliu vol treballar diversos àmbits que fan incidència en la qualitat del medi per dotar als ciutadants d’alternatives que possibilitin el fet de dur una vida activa menys agressiva amb el medi ambient.
A més, pretén ser un instrument de recolzament per a persones a títol individual i entitats que aposten per a la preservació del medi i lluiten per conservar-lo.
Si vols formar part del CEPA Sant Feliu posa’t en contacte amb nosaltres a través del bloc http://cepasantfeliu.blogspot.com/ o bé a través del telèfon 636404243