dimecres, 1 d’abril del 2009

CONFLICTES AMBIENTALS AL BAIX LLOBREGAT

Baix Llobregat 15 conflictes ambientals
Baix Llobregat. Sant Feliu de Llobregat Incineració de residus a la cimentera propietat de Cemex situada al peu de Collserola i a menys de 100 metres del barri Les Grases i Mas Lluí.
Baix Llobregat. Sant Feliu de Llobregat Modificació del Pla General Metropolità que redueix l'espai forestal de Collserola al terme municipal i afavoreix interessos especulatius.
Baix Llobregat. Begues. Recuperació de les rieres en els seus trams urbans i el pas de les línies elèctriques d'alta tensió pel municipi.
Baix Llobregat. Begues. Aturar la construcció de la Fase II de la variant de Begues.
Baix llobregat. Torrelles de Llobregat. Contra la urbanització del sector agroforestal de Can Coll.
Baix Llobregat. Martorell. Evitar la contaminació mercuri-aire-aigua per la Solvay.
Baix Llobregat. Martorell. Evitar un parc elèctric sobre el torrent de l´Arena. .
Baix Llobregat. Viladecans. Revocar el Pla Parcial de Llevant, nou barri de 2.577 htges a la falda de la muntanya de Sant Ramon,
Baix llobregat. Abrera. Cal Revocar els traçats del nou tram de la C55, l´autovía Martorell-Abrera-Olesa-Vacarisses i el Pla d´Infrastructures territorials de Catalunya PITC.
Baix Llobregat. Collbató. Cal coordinar del Projecte de Parc Rural del Montserrat.
Baix Llobregat. Sant Just Desvern L'obra d'ATLL amb tuneladora ha destruït part de l'espai natural de la Vall de Sant Just, dins la Xarxa natura 2000 de Collserola.
Baix Llobregat. Sant Just Desvern La planificació urbanística vigent encara amenaça diversos sectors de la Vall de Sant Just a Collserola.
Baix Llobregat. Sant Just―Esplugues. No al Pla Caufec. Serra de Collserola La planificació urbanística i d'infraestructures amenaça diversos sectors forestals i rústics de Collserola i fragmentarà encara més els ecosistemes. Cal acceptar el recurs al Pla Caufec i Porta de Barcelona
Baix Llobregat. Esplugues. Delimitació del Parc Natural de Collserola segons el PEPCO,
Baix Llobregat. Pallejà, Sant Vicenç dels Horts. Cimentera Ciments Molins. Projecte d´ampliació amb l´excusa de modernitzar les instal·lacions, que inclou la possibilitat d´incinerar residus industrials.
Baix Llobregat. Molins de Rei. No al Vial de Cornisa, una autovia de quatre carrils que es pretenia construir travessant Collserola pel bell mig. Després que aquest despropòsit s'aturés,
ara vetlla per les possibles agressions que amenacen Collserola com per exemple les urbanitzacions que es volen desenvolupar al cor de Collserola en terme de Molins de Rei.
Si voleu veure la resta de conflictes ambientals a Catalunya cliqueu aqui :http://ecologistes.cat/22M/mapa.html