dimarts, 18 de novembre del 2008

XERRADA DR. FERRIS A LA GARRIGA


Els Verds convoquen una xerrada sobre la planta de biomassa de la Garriga
Els Verds del Vallès Oriental han convocat la xerrada-debat "Biomassa a la Garriga. Salut a les Franqueses?" sobre el projecte de construcció d'una planta de biomassa a la Garriga. L'acte tindrà lloc el dissabte dia 22 a les 18:30h al Centre de Recursos Agraris (Masia de Can Ribas, camí antic de Vic, 10, Corró d'Avall).

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges us convidem a una xerrada – col·loqui, sobre la planta d'incineració de biomassa que es vol instal·lar a Sant Pere de Torelló i la seva afectació a la salut principalment dels veïns de Sant Pere de Torelló, Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

La xerrada serà a càrrec del El Dr. Josep Ferrís Tortajada;

Director PEHSU València (
http://www.pehsu.org
)

Unitat d'Oncologia infantil de l'Hospital Infantil Universitari La Fe (València).
Subespecialitat en Salut Ambiental Pediàtrica.

Membre de la Coalició Internacional Healthy Environments for Children Alliance (HECA)de l'OMS (Organització Mundial de la Salut).

- Com ens pot afectar en la nostra salut i en la dels nostres fills una indústria com aquesta? La xerrada del Dr. Ferrís us ajudarà a fer-vos-en una idea.

La xerrada – debat, serà aquest diumenge 23-11-08 a les 11 h del matí a GESTIOMAT (c/ Enric Prat de la Riba, 17 ) de Torelló

PLATAFORMA ANTIINCINERADORA DE LA VALL DEL GES – ECOLOGISTES DE CATALUNYA

P.E: Per més informació podeu trucar-nos al 93 850 46 60.