dimecres, 29 de juliol del 2009

ELS METGES I METGESSES OPINEN !!

"Com a professionals de la salut, compromesos amb els principis de la promoció i la prevenció de la salut, volem manifestar la nostra preocupació per la estratègia de incineració dels residus, ja que sempre suposa la emissió a l’atmosfera de substancies tòxiques. Igualment ens manifestem a favor d’un enfocament preventiu que posi tot l’esforç polític i social en la reducció, la reutilització i el recliclatge, més saludables i més sostenibles socialment i econòmicament."
Això es el que diuen els i les professionals de la salut a la: " Declaració de Metges i Metgesses sobre incineració i salut "
Aquesta Declaració es fruit de la campanya Contra una Nova Incineradora Metropolitana, i esta promoguda per la PCRR,( Plataforma Cívica per a la Reducció de Residus ) ,grup de treball d´EdC ( Ecologistes de Catalunya).
Tot seguit podeu veure un resum d´una conferència que va fer el Dr. Ferris a Sant Feliu de Llobregat. Hi teniu penjada la 3ª part a on fa esment de la Incineració i la Salut, i si voleu podeu continuar amb la 4ª part.

MES INFORMACIÓ : http://noincineradorabcn.blogspot.com/