dimarts, 20 de maig del 2008

QUÈ ÉS LA PLATAFORMA AIRE NET ?


Això que veieu es la Sansón , ara CEMEX , fabrica de ciment que fa anys que esta instal·lada aquí a la muntanya de Santa Creu d´Olorda , Collserola.Doncs resulta que els propietaris volen substituir part del combustible que fan servir , coc de petroli , per residus: llots de depuradora , restes de poda , marro de cafè, dissolvents, pneumàtics.....
En fi , que volen INCINERAR RESIDUS !!!!


Ara just fa 1 any un grup de ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Llobregat van decidir crear la Plataforma Aire Net i així va començar la lluita en defensa de la salut de les persones de la nostra ciutat.

Durant la Fira de l´any 2007 AIRE NET va estar present en un estand a la Plaça de l´Estació a on es van recollir un munt de firmes en contra de l´incineració.
També tan dissabte com diumenge van recórrer el recinte firal protestant en contra de la incineració i especialment es van dirigir als estands dels partits polítics que es trobaven en campanya d´eleccions municipals.




També es van començar a veure les famoses pancartes de NO INCINERACIÓ A LA SANSON penjades dels balcons.

21 de juny del 2007
Dia històric a Sant Feliu !!!!!
La tarda d´aquest dia es van manifestar per els carrers de Sant Feliu prop de 700 persones sota el crit de NO A LA INCINERACIÓ , VOLEM AIRE NET !!!!







Molts nens i nenes , famílies , gent gran , joves i molts amb les samarretes grogues de la Plataforma van recórrer els carrers de Sant Feliu fins arribar a la Plaça de la Vila.

30 d´octubre del 2007

Presentació d´una moció al ple de l´Ajuntament a on es va presentar una Moratòria que tenia l´adhesió de 34 entitats de la vila.
L´ajuntament no es va sumar a la Moratòria al·legant en aquell moment que la fabrica estava en procés de compravenda i que això aturava la petició de la CEMEX.

26 de febrer del 2008

Segona manifestació convocada per la Plataforma Aire Net:

Donat que la cimentera no havia canviat de propietaris i l´ajuntament no donava mostres de canvi en la seva actitud AIRE NET va decidir convocar una segona manifestació que malgrat l´anunci , casualitat o no, el dia abans d´un ajornament de 18 mesos en l´incineració de residus, va tindre la participació de 300 persones i que va acabar al ple de l´ajuntament a on es va tornar a presentar una moció.












ARA.....

Es molt negatiu que malgrat l´ajornament de 18 mesos en l´incineració de residus s´hagi donat l´autorització ambiental .
Perquè l´administració no vol una moratòria indefinida?
Que som conillets d´índies ?

4 comentaris:

rosa ha dit...

És indignant què passin aquesta mena de coses, però si t'atures a mirar tot el què tenim al nostra abast...veuràs què tot funciona igual.
Els humans o el poble sempre som els últims en tota causa, perquè realment el motiu perque hom viu és el poder i els diners i per aquesta regla "nosaltres" en sortim escaldats.

I jo pregunto, aquesta mena de gent que té el poder, no tenen fills? no volen viure més anys? no volen un aire més net per gaudir de tot allò què ens reporta,natura, cultius,rius,llacs,mars,animals i en definitiva un medi ambiental més proper als humans?


enorabona pel bloc!!!!!!

Ferran ha dit...

tinc molta ràbia i m'assec desprotegit per les autoritats comunals

soy un vecino del paseo comte de Vilardaga y cada vez que voy a hacer un tramite a la caixa que esta en la calle Frncesc Mestres y me da mucha rabia ver el asesinato que han cometido estos barbaros tercermundistas del ayuntamiento con los inocentes arboles que destruyeron en pocas horas sin pensar en lo mas minino del daño que le hacian al medio ambiente,(porque no hicieron como en el centro de Barcelona que los recuperaron de raices y los replantaron en otro lugar para embellecer la ciudad)solamente a una mente retrograda y egoista se le puede ocurrir semejante matanza, por que es lo menos que se le puede decir a lo que hizo y pensar que me vine de Argentina a vivir a Catalunya por que creia que esto era primer mundo donde se respetaba el derecho a la vida de todos los seres vivos pero se ve que todabia quedan resabios con mentalidad franquista para cometer estos actos degradantes
y estas cosas nos hacen quedar mal a los catalanes y españoles en general por que los vecinos europeos nos seguiran viendo por encima del hombro si seguimos permitiendo estos actos vandalicos de las autoridades municipales corrupta que tenemos,
en sintesis no hay ninguna diferencia con los barbaros de antaño y seguimos siendo los mismos salvajes de siempre nada mas que con un toque de cinico modernismo

sóc un catalan-argentí que estima i respecta la naturalesa i el medi ambient i que al seu torn uso els desenvolupaments i coneixements mes recents i tota la tecnologia mes avançada per a millorar el meu treball i el meu confort diari però sempre cuidant de la mare naturalesa que és la qual ens no dreix d'aliments per al nostre cos que funcioni correctament denunciem i condemnem a aquests violadors de la vida que no es cometin mes massacres com aquesta del carrer Francesc Mestres

Tomas Fernando Pellisa Calbano dni 46999449-f


i aqui sobren els collons

¡¡¡merdes!!! mal parits

Anònim ha dit...

Hola

Estoy buscando información sobre la posible instalación de la incineradora en la cementera de Sant Feliu, como podría contactar co ustedes?

Yolimar ha dit...

Hola
Estoy buscando información sobre la posible instalación de la inciniradora en la cementera de Sant Feliu,
Cómo puedo contactar con ustedes?

Gracias